Tuinpraat

Volkstuinvereniging Oud-Beijerland beschikt over een eigen clubblad. Onder de naam “Tuinpraat” verschijnt er vier keer per jaar een informatief blad. Naast de mededelingen vanuit het bestuur is er ook volop plaats voor ingezonden copy. Hier wordt door diverse leden regelmatig gebruik van gemaakt. De redactie is heel blij met de inbreng van de leden. Hierdoor is het mogelijk om telkens weer een interessant en informatief blad te publiceren.

Wil je een bijdrage leveren aan de eerste volgende Tuinpraat? Stuur dan een mail naar de redactie en die zorgt ervoor dat je bijdrage geplaatst zal worden.

Tuinpraat 2022
Uiterlijk inleveren copyVerschijningsdatum
23 januari5 februari
29 mei11 juni
4 september17 september
20 november3 december

De Tuinpraat verschijnt altijd op een zaterdag. De redactie zorgt ervoor dat hij gereed is voor verspreiding en in de loop van de morgen kunnen de bezorgers hun postwijk op komen halen en gaan verspreiden. Voor de verspreiding is Oud-Beijerland opgedeeld in een fiks aantal wijken met elk een eigen bezorger in de vorm van een tuinlid die zich hiervoor heeft aangemeld. Leden die niet in Oud-Beijerland wonen krijgen hem via de post toegestuurd.

In december wordt de Tuinpraat verzonden tegelijkertijd met:

  • Factuur tuinhuur en contributie
  • Zaadgids GARANT en/of vanderWal
  • Bestellijst pootaardappelen en uien
  • Opgaveformulier m.b.t. de tuindienst